Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Левів все перевернеться з ніг на голову, а Козороги знайдуть баланс

Читать на русском
Автор
22166
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, чого чекати всім знакам в кінці місяця

Кінець квітня багатьом принесе фінансові потрясіння та випробування на роботі, але натомість деякі отримають і відмінні можливості для розвитку.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у Вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все гаразд, то становище може скоро погіршитися.

Телець — Ієрофант

Порада картки — грайте за правилами і продовжуйте докладати зусиль на роботі, і все буде добре. Однак, не забувайте, що не гроші зараз головне. Якщо Ви думали про продовження навчання, то Вам однозначно варто це зробити.

Близнюки — перевернута Четвірка кубків

Карта каже, що після періоду застою у Вас може відкритися другий подих, з’являться сили налагоджувати справи. Наскільки це вийде, покаже час.

Рак — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете виявитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Лев — Смерть

У Вас попереду глобальна зміна фінансового становища. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих принципів, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Діва — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що Ваші фінансові справи наприкінці квітня складуться благополучно. Якщо ситуація була погана, то Ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.

Терези — Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Скорпіон — Сімка мечів

Вас може чекати каверза в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити час собі, щоб заповнити розтрачені ресурси і бути уважним, щоб не наробити помилок.

Стрілець – перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви можете бути не організовані та літати у хмарах, у зв’язку з чим плани та творчі задуми реалізувати не вдасться.

Козоріг — Помірність

Наступного тижня Ви знайдете баланс між витратами та заробітком. Великих багатств і раптових доходів не передбачається, але Ви розумно розпоряджатиметеся наявними фінансами. Якщо у Вас були якісь конфлікти чи проблеми на роботі, швидше за все ситуація вирішиться.

Водолій — перевернутий Імператор

Наприкінці місяця на Вас може чекати зниження заробітної плати, тиранія з боку начальства та ймовірність загрузнути в нечесних методах заробітку.

Риби — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить Вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.