Кінець квітня принесе море щастя п’ятьом знакам Зодіаку: хто вони

Читать на русском
Автор
55600
Тиждень буде вдалим для Тельців, Близнюків, Стрільців, Водоліїв та Риб
Тиждень буде вдалим для Тельців, Близнюків, Стрільців, Водоліїв та Риб. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Навіть якщо у них і будуть якісь труднощі, вони будуть переборними

Кінець квітня у 2024 році представникам одразу п’яти знаків Зодіаку принесе гарні новини, виконання бажань та кар’єрні досягнення.

Йдеться про такі знаки як Телець, Близнюки, Стрілець, Водолій та Риби. Про це говорить гороскоп Таро на тиждень 22-28 квітня, складений для усіх знаків Зодіаку.

Тільцям випало перевернене Сонце

Сонце в обох положеннях обіцяє багато хорошого, однак у перевернутому положенні також попереджає і про те, що на шляху до Вашого щастя можуть виникнути перепони, але вони будуть Вам по плечу.

Близнюкам випав Паж пентаклів

Цей Паж обіцяє Вам сили та бажання вчитися новому, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також скоро Вам може зустрітися темноволосий юнак, можливо солдат.

Стрільцям випала Десятка жезлів

Вас найближчим часом можуть чекати різноманітні випробування та неприємності, проте Сила буде на Вашому боці і Ви обов’язково з усім впораєтеся.

Водоліям випав Король пентаклеів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Рибам випав Блазень

Не бійтеся експериментувати наприкінці квітня, адже Блазень вказує на те, що у Вас може вийти почати щось нове або вирішити старе питання новаторським підходом. Прислухайтеся також до голосу своєї внутрішньої дитини, вона може підказати щось корисне.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" становив добірку фільмів на весну, що мотивують на зміни та схуднення.