Так "Шакшуку" ви ще не готували: як та для чого це робити із заморожених яєць

Читать на русском
Автор
Цікава інтерпретація класичної шакшуки
Цікава інтерпретація класичної шакшуки. Фото shuba.life

Варіант смачного сніданку

Приготування яєць — одне з найпростіших рішень, завдяки якому ви не залишитеся голодними. Досить популярною, ситною та смачною стравою є "Шакшука", яка готується з овочів та власне яєць.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати цю страву із заморожених яєць. За словами авторки рецепта — це дуже смачно, інформує вона на своїй Instagram-сторінці "alionakarpiuk".

Як приготувати шакшуку із заморожених яєць

Інгредієнти:

  • яйця заморожені — 2 шт.;
  • цибуля;
  • перець;
  • помідори;
  • соус томатний;
  • хліб;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями.
  2. Перець нарізати соломкою.
  3. З помідорів зняти шкірку, заливши їх окропом та швидко зливши воду, нарізати кубиками.
  4. Цибулю викласти на розігріту з олією сковороду, обсмажити.
  5. Додати перець та помідори, обсмажити.
  6. Додати томатний соус, перемішати, пару хвилин протушкувати.
  7. Попередньо заморожені яйця почистити, нарізати на кружечки, викласти до овочів, накрити сковорідку кришкою, готувати до готовності.

Раніше ми публікували чудовий варіант сніданку — ситні трубочки із соковитою начинкою. Така страва нікого не залишить байдужим.