Так "Шакшуку" ви ще не готували: як та для чого це робити із заморожених яєць
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Варіант смачного сніданку
Приготування яєць — одне з найпростіших рішень, завдяки якому ви не залишитеся голодними. Досить популярною, ситною та смачною стравою є "Шакшука", яка готується з овочів та власне яєць.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати цю страву із заморожених яєць. За словами авторки рецепта — це дуже смачно, інформує вона на своїй Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати шакшуку із заморожених яєць
Інгредієнти:
- яйця заморожені — 2 шт.;
- цибуля;
- перець;
- помідори;
- соус томатний;
- хліб;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Перець нарізати соломкою.
- З помідорів зняти шкірку, заливши їх окропом та швидко зливши воду, нарізати кубиками.
- Цибулю викласти на розігріту з олією сковороду, обсмажити.
- Додати перець та помідори, обсмажити.
- Додати томатний соус, перемішати, пару хвилин протушкувати.
- Попередньо заморожені яйця почистити, нарізати на кружечки, викласти до овочів, накрити сковорідку кришкою, готувати до готовності.
Раніше ми публікували чудовий варіант сніданку — ситні трубочки із соковитою начинкою. Така страва нікого не залишить байдужим.