Сезон уже розпочався: як приготувати корисний салат-смердючку

Читать на русском
Автор

Страва готується швидко й без метушні

З настанням весни багато господинь почали готувати салати, де багато зелені та сезонних овочів. Зокрема, досить популярною весняною стравою є салат з редькою, який можна зробити ще смачнішим додавши секретний інгредієнт.

Або ж приготувати досить відомий салат із черемші та варених яєць. Попри глузування навколо цієї страви, вона продожує смакувати багатьом українцям, інформують на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".

Як приготувати салат з черемші та яєць

Інгредієнти:

  • черемша
  • варені яйця
  • сметана
  • спеції

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити, залити холодною водою.
  2. За деякий час почистити їх, нарізати кубиками.
  3. Черемшу дрібно нарізати.
  4. Викласти продукти в миску, посолити, попречити, за бажанням додати улюблені спеції.
  5. Заправити сметаною, перемішати.

А якщо ви любите весняні салати, рекомендуємо приготувати цю страву з капустою. Такий салат з’їдять із задоволенням.