Сезон уже розпочався: як приготувати корисний салат-смердючку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва готується швидко й без метушні
З настанням весни багато господинь почали готувати салати, де багато зелені та сезонних овочів. Зокрема, досить популярною весняною стравою є салат з редькою, який можна зробити ще смачнішим додавши секретний інгредієнт.
Або ж приготувати досить відомий салат із черемші та варених яєць. Попри глузування навколо цієї страви, вона продожує смакувати багатьом українцям, інформують на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати салат з черемші та яєць
Інгредієнти:
- черемша
- варені яйця
- сметана
- спеції
Спосіб приготування:
- Яйця відварити, залити холодною водою.
- За деякий час почистити їх, нарізати кубиками.
- Черемшу дрібно нарізати.
- Викласти продукти в миску, посолити, попречити, за бажанням додати улюблені спеції.
- Заправити сметаною, перемішати.
А якщо ви любите весняні салати, рекомендуємо приготувати цю страву з капустою. Такий салат з’їдять із задоволенням.