Гороскоп Таро на тиждень: Левів можуть "кинути", а Терезам варто довіритися інтуїції

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Наприкінці квітня у багатьох буде можливість реалізувати себе і досягти успіхів у справах, однак у деяких не обійдеться без труднощів.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 квітня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Туз пентаклів

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального благополуччя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Телець — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Близнюки — Паж пентаклів

На тижні Ви матимете сили та бажання вчитися новому, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також скоро може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Рак — перевернутий Маг

Це карта непослідовності та безладдя. Вона вказує, що в найближчому майбутньому або у Вас буде хаос у думках і Ви можете серйозно замислитися над якимось аморальним вчинком, або у Вашому житті з’явиться неприємна особа, якій не можна довіряти.

Лев — перевернута Шістка пентаклів

На тижні у Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, через що варто відмовитися від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Діва — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Терези — Самітник

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж раніше.

Скорпіон — Дев’ятка жезлів

Тиждень може принести сюрпризи, будьте готові до випробувань та конфліктів, але є все ж таки і надія на хороше.

Стрілець — Десятка жезлів

Ця карта ще називається Владикою великої сили. Вона каже, що Ви можете зіткнутися з проблемою, проте Сила буде на Вашій стороні. Можливо, буде нелегко, але Ви попереджені та впораєтеся.

Козоріг — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає пересторогою, — незабаром Ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Водолій — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Риби — Блазень

Вам може випасти можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Але слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.