Таропрогноз на 18 квітня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
3244
Прогноз Таро, на що всім чекати 18 квітня Новина оновлена 18 квітня 2024, 08:47
Прогноз Таро, на що всім чекати 18 квітня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У четвер, 18 квітня 2024 року, деякі будуть у ресурсі як слід попрацювати і досягти бажаного, тоді як на інших може чекати занепад сил і втрати.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на вісімнадцятий день квітня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Дев’ятка пентаклів, перевернута Трійка мечів, перевернений Туз жезлів

Дев’ятка пентаклів

Ще ця карта називається Владикою матеріального достатку. У четвер Ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на Вашому боці, не бійтеся починати щось нове.

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що 18 квітня можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, для яких чотирьох знаків Зодіаку квітень стане неймовірно вдалим за картами Таро.