Місяць кохання: які знаки Зодіаку можуть ось-ось зустріти половинку або одружитися

Читать на русском
Автор
3135
Квітень буде чудовим для Близнюків, Левів, Терезів, Скорпіонів, Стрільців, Козорогів та Водоліїв
Квітень буде чудовим для Близнюків, Левів, Терезів, Скорпіонів, Стрільців, Козорогів та Водоліїв. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Ці знаки можуть знайти кохання, укласти союз або створити сім’ю

Середина весни у 2024 році може принести приємні зміни в особисте життя представників одразу семи знаків Зодіаку — вони можуть покінчити з самотністю або навіть одружитися чи зачати потомство.

Йдеться про такі знаки як Близнюки, Лев, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козоріг та Водолій. Про це говорить любовний гороскоп Таро на квітень 2024 року.

Близнюкам випав перевернутий Місяць

У квітні на Вас чекають позитивні зміни, щире кохання і турбота — важкий період зміниться на більш сприятливий.

Левам випала Зірка

Ви можете зустріти свою другу половинку або перейти на інший рівень вже існуючих відносин аж до шлюбу, при цьому союз цей буде довгим і міцним.

Терезам випав Паж кубків

На вас чекають нові позитивні емоції, — Ви можете помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас буде тягнути як магнітом, або ж вивести відносини на новий рівень.

Скорпіонам випав Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання.

Стрільцям випав Лицар пентаклів

Цей лицар обіцяє Вам зустріч із новим партнером або зміцнення стосунків із уже існуючим, — незабаром можливе укладання шлюбу, створення сім’ї, спільний переїзд.

Козорогам випала Шістка мечів

Самотні Козороги можуть знайти собі пару, а ті, хто вже перебувають у відносинах, можуть їх припинити або ж вивести на новий рівень — вступити в шлюбні узи або вирішити старі проблеми в союзі.

Водоліям випала Імператриця

Ця карта дуже сприятлива у розкладах на кохання. Ви незабаром можете одружитися або завести дитину, Ваше життя буде наповнене радістю та задоволенням.