Натяжна стеля на кухні буде, як новенька: як її помити без метушні

Читать на русском
Автор
Від жиру не залишиться й сліду
Від жиру не залишиться й сліду. Фото steli.od.ua

Натяжна стеля стане, як новенька

Як декоративне рішення для кухонних приміщень, натяжні стелі набули значної популярності завдяки своїй витривалості, легкості в догляді та естетичному вигляду. Проте, виникнення жирних нальотів під час готування може стати серйозним випробуванням для збереження початкової привабливості натяжних стель.

З їх чищенням також можуть виникнути деякі проблеми, оскільки агресивними хімічними засобами можна легко пошкодити поверхню. Однак розв'язання проблеми існує, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як помити натяжну стелю

Так, перед початком миття стелі важливо підготувати робочу зону під нею, прибрати меблі та інші предмети. Це забезпечить свободу рухів та прискорить процес чищення.

Далі необхідно протерти стелю м'якою губкою, змоченою у теплій воді. Саме вода допоможе розчинити жирні відкладення та полегшити видалення плям. Варто уникати використання жорстких тканин або засобів з абразивними частинками, щоб не пошкодити поверхню.

Для ефективнішого очищення рекомендується додати до води невелику кількість м'якого мийного засобу, що успішно справляється з жиром і не залишає слідів. Рухи повинні бути плавними, без надмірної грубої сили, щоб не пошкодити поверхню стелі. Якщо ви бачите, що плями таки залишаються, можна спробувати прибрати їх розчином із теплої води й оцту або спецзасобами з очищення для кухні.

Після того, як ви завершите миття, поверхню варто протерти сухою мікрофіброю – так ви видалите зайву вологу, усунете розводи та надасте блиску поверхні.

Раніше "Телеграф" розповідав, яке сміття не можна збирати пилососом. Ваш прилад може зламатися.