Герміоні виповнилося 34: кращі фільми з Еммою Вотсон, окрім "Гаррі Поттера" (трейлери)

Читать на русском
Автор
522
Емма у першій частині "Гаррі Поттера" (2001) та у фільмі "Маленькі жінки" (2019) Новина оновлена 15 квітня 2024, 20:33
Емма у першій частині "Гаррі Поттера" (2001) та у фільмі "Маленькі жінки" (2019). Фото Колаж "Телеграфа"

Нині акторка продовжує зніматися у великому кіно і часто з іншими іменитими акторами на одній сцені

Емма Вотсон полюбилася усім з дитинства за роль Герміони у серії фільмів про "Гаррі Поттера". Важко повірити, що сьогодні акторка святкує свій уже 34-й день народження та вже досить змінилася, хоча й не настільки, як деякі інші колеги по сцені. Емма продовжує активно зніматися у кіно, де міряє на себе різні амлуа. "Телеграф" пропонує до дня народження кінозірки, ознайомитися з підбіркою фільмів за її участі.

1. Красуня і Чудовисько (Beauty and the Beast, 2017)

Цей мюзикл, знятий за класичною казкою, став справжнім касовим хітом, а Емма Вотсон блискуче втілила образ Белль, розумної та доброї принцеси, яка закохується у Чудовисько. Її зворушливий вокал та щира гра роблять цю роль незабутньою. Фільм наповнений чудовою музикою та візуальними ефектами. Крім того, це класична історія кохання, яких не так вже й багато.

2. Маленькі жінки (Little Women, 2019)

У цій екранізації роману Луїзи Мей Олкотт Емма Вотсон грає Мег Марч, старшу з чотирьох сестер, які прагнуть знайти своє місце у світі. Фільм зворушливо розповідає про сімейні цінності, дружбу та самопізнання. Сестри проходять дорослішання у буремних 1860-х роках, коли у США розгорілася Громадянська війна. У стрічці чудовий акторський склад — сестрами для Емми стали Флоренс П’ю, яка зараз на хвилі популярноті після виходу "Оппенгеймера" та "Дюни 2"; та Сірша Ронан — ввійшла до списку найвеличніших акторів ХХІ століття від журналу Times. Крім того, тут є Тімоті Шаламе з уже згаданої "Дюни" та Меріл Стріп, що саме собою аргумент для перегляду.

3. Переваги скромників (The Perks of Being a Wallflower, 2012)

Ця драма розповідає про Чарлі, сором'язливого підлітка, який знаходить нових друзів та сенс життя. Емма Вотсон чудово втілила образ Сем, однієї з цих друзів, яка допомагає Чарлі розкритися. Саме тут акторка різко змінила амплуа після ролі Герміони. У стрічці розкривається тема дорослішання та самопізнання, що змусить вас подумати над своєю юністю.

4. Затемнення (Regression, 2015)

У цьому психологічному трилері Емма Вотсон грає студентку, яку звинувачують у вбивстві своєї дитини. За розслідування береться детектив, якого грає чудовий актор Ітан Гоук. Фільм тримає у напрузі до самого кінця, а Вотсон чудово втілила роль героїні, яка бореться за свою правду.

5. Колонія Дігнідад (Colonia, 2015)

Цей історичний трилер розповідає про Лену, німецьку дівчину, яка шукає свого коханого в чилійській колонії для політв'язнів під час диктатури Піночета. Емма Вотсон чудово втілила образ сильної та рішучої жінки, яка готова на все заради кохання.

Нагадаємо, що на телебаченні у квітні очікуються гучні прем'єри. Про кращі серіали квітня розповідаємо вам у нашому матеріалі. Також українців захопив серіал "Проблема трьох тіл" — фантастична стрічка про контакт з прибульцями за трилогією китайського письменника Лю Цисіня "Спогади про минуле Землі". Це один із найцікавіших і найбільш моторошних поглядів на стосунки з іншопланетними цивілізаціями, що взагалі вигадували.