5 найкращих серіалів квітня, які обов’язково треба подивитися

Читать на русском
Автор
Що варто переглянути на дозвіллі Новина оновлена 03 квітня 2024, 10:30
Що варто переглянути на дозвіллі. Фото Canva

Ці кінороботи є такими цікавими, що неможливо відірвати погляд

Після довгого робочого дня або ж на вихідних дуже кортить розслабитися. Особливо, коли відчуваєте втому від щоденних повітряних тривог і десятки справ. Вдалим рішенням буде переглянути цікаві серіали.

"Телеграф" підготував для вас добірку серіалів з гострим сюжетом. Непередбачуваний розвиток подій у цих кінороботах вас здивує.

"Ріплі"

У основу серіалу закладений роман "Талановитий містер Ріплі". Раніше його екранізовував легендарний кінорежисер і продюсер Альфред Хічкок. У книзі йдеться про юного негідника, у якого немає нічого. Однак, є хист втиратися в довіру та обманювати. Так, йому вдається зайняти чуже місце, і він продовжує усе життя вести небезпечну гру.

Образ Тома Ріплі вже виконували відомі актори — Ален Делон, Джон Малкович та Метт Деймон. У новому серіалі головного героя зіграв не менш харизматичний Ендрю Скотт, відомий за роллю доктора Моріарті в серіалі "Шерлок".

Цікаво, що попередня серіальна екранізація "Талановитого містер Ріплі" п'ять років тому успіху не мала. Подивимося, чим нас спробують здивувати цього разу.

Прем'єра – 4 квітня.

"Шугар"

Зірка фільмів "Залягти на дно в Брюгге" та "Банші Інішеріна", Колін Фаррелл не так вже й часто з’являєтеся на телебаченні. Утім, робить це влучно – другий сезон "Справжнього детектива" продовжують активно обговорювати, хоча з дня прем'єри минуло майже 10 років.

У новому серіалі "Шугар" Фаррелл знову грає поліцейського, який веде заплутане розслідування та бореться зі своїми внутрішніми демонами. Відомо, що події відбуваються в Лос-Анжелесі, тож автори обіцяють відкрити нам таємниці голлівудського життя. Також у серіалі знялася Анна Ган, відома роллю Скайлер у серіалі "Пуститися берега".

Прем'єра – 5 квітня

"Фолаут"

Популярність серіалу "Останні з нас" була на піку, тож тепер на нас очікує багато екранізацій комп'ютерних ігор. На "Фолаут" ми покладаємо певні надії тому, що творцями серіалу виступили брат знаменитого Крістофера Нолана — Джонатан та Ліза Джой, які до цього прославилися культовим серіалом "Світ "Дикого заходу".

Відомо, що у головних ролях знялися улюблені актори легендарних режисерів — Квентіна Тарантіно та Девіда Лінча. Йдеться про Волтона Гоггінса та Кайла Маклахлана. Так, агент Дейл Купер знову виходить на стежку війни з нечистю!

Прем'єра – 11 квітня

"Франклін"

У праонука єврейської родини Демських, на ім'я Майкл Дуглас, цього року ювілей – йому 80 років. Однак, він продовжує активно зніматися. Щоправда, головні успіхи у нього останнім часом трапляються саме на телебаченні, як у серіалі "Метод Комінські".

У новому серіалі Майкл Дуглас зіграє президента, чиє обличчя дуже добре знайоме всім, хто хоча б раз у житті тримав у руках сто доларів. Ось і буде можливість порівняти, вдало вийшло або не дуже.

Щодо самого серіалу, то його створив Тім Ван Паттен, який раніше працював над такими хітовими серіалами, як "Клан Сопрано", "Підпільна іпмерія" та "Гра престолів".

Прем'єра – 12 квітня

"Вуаль"

Усіх, хто скучив за кримінальними перипетіями таких серіалів, як "Гострі картузи" і "Табу", чекає нова робота їхнього творця — Стівена Найта. У серіалі розповідається про потенційно смертельну гру двох жінок, які подорожують зі Стамбула до Парижа та Лондона. Одна з них володіє секретом, який інша має розкрити. У головній ролі – зірка серіалу "Оповідь служниці" Елізабет Мосс.

Прем'єра – 30 квітня

Найкращі серіали квітня

Раніше "Телеграф" ділився добіркою фільмів, які варті вашої уваги. Там знайдете такі, що можна і поплакати, і посміятися, і надихнутися.