Орхідеї будуть цвісти постійно: полийте їх цим розчином

Читать на русском
Автор
19326
Ефективне підживлення для орхідей
Ефективне підживлення для орхідей. Фото Canva

Ці кімнатні квіти важливо правильно підживлювати

Орхідеї заворожують кожного своїм цвітінням та вдало доповнюють інтер'єр будь-якої квартири чи будинку. Тому й хазяйки обирають цю кімнатну рослину за її привабливий зовнішній вигляд. Однак, у догляді — вона примхлива. І треба знати, чим її підгодовувати.

На сторінці Orchid Tips and Tricks йдеться, що орхідеї не можна залишати довго без води, як сукуленти. Бо тоді вони загинуть, пише The Mirror. Водночас складно домогтися, аби ці рослини постійно цвіли.

Тож одна з користувачок мережі поділилась одним секретним засобом, завдяки якому її орхідея цвіте вже протягом двох років. Вона зазначила, що використовує всього дві речовини — сіль Епсома та харчову соду. Треба взяти по пів чайної ложки обох речовин і розвести їх у двох літрах води.

За порадою жінки, орхідеї варто поливати цим засобом у міру засихання. Вона робить це раз у тиждень, але можна й раз у 10 днів.

Вся справа — у солі Епсома. Це бюджетний засіб, який живить рослини корисними речовинами, яких вони потребують. Водночас квіти розвиваються здоровими, сильними та з більшим цвітінням. Тож спробуйте цей засіб на своїх орхідеях і насолоджуйтеся красою.

Нещодавно "Телеграф" ділився найкращими добривами для орхідеї, у яких немає хімічних речовин. Ці засоби — доступні кожному та покажуть результат.