Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Діви стануть щасливчиками, а Риб можуть "кинути"

Читати російською
Автор

Місяць обіцяє бути важким

Початок квітня у деяких пройде під знаком фінансових труднощів, тоді як інші, навпаки, зможуть отримати в цей час несподівану матеріальну підтримку або розпочати нову справу.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете виявитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Телець — перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Близнюки — Десятка жезлів

На Вас незабаром може обрушитися ціла купа фінансових втрат і буде незрозуміло, чим усе закінчиться, — карта радить просто змиритися і прийняти всі майбутні перепрацювання та турботи.

Рак — Сімка жезлів

Карта обіцяє, що наступного тижня Вам варто чекати прибутку, проте він дасться Вам не без труднощів, і ймовірніше за все буде не надто великим. Але все одно приємно, правда?

Лев — перекинута Двійка кубків

Будьте обережні під час укладання угод на цьому тижні, — карта попереджає, що щось може піти не за планом і партнерство може принести Вам розчарування. Самостійна робота поки що буде пліднішою.

Діва — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного благополуччя, проте вона також вказує на те, що Ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, але Ви в будь-якому випадку будете задоволені своїм становищем.

Терези — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати та неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Скорпіон — Трійка пентаклів

Це дуже гарна карта. Вона не обіцяє запаморочливого успіху й раптового багатства, проте вказує, що Ваші справи повільно, але впевнено йтимуть вгору — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Стрілець — перевернена Шістка кубків

Особливих змін у найближчий тиждень очікувати не варто, тим більше на краще. У цьому положенні карта каже, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід та применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться на краще.

Козоріг — перевернута Колісниця

У цьому положенні карта попереджає, що Ви можете втратити контроль над емоціями, через що можуть бути проблеми та втрати, крах планів у найближчий тиждень.

Водолій — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях й витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Риби — перевернутий Лицар кубків

У другій половині квітня на Вас може чекати обман та неприйнятна угода, яка призведе до витрати грошей, енергії та часу. Якщо сумніваєтеся, краще попросіть поради у близької людини.