Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Діви стануть щасливчиками, а Риб можуть "кинути"

Читать на русском
Автор
17856
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року. Фото pixabay.com

Місяць обіцяє бути важким

Початок квітня у деяких пройде під знаком фінансових труднощів, тоді як інші, навпаки, зможуть отримати в цей час несподівану матеріальну підтримку або розпочати нову справу.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете виявитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Телець — перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Близнюки — Десятка жезлів

На Вас незабаром може обрушитися ціла купа фінансових втрат і буде незрозуміло, чим усе закінчиться, — карта радить просто змиритися і прийняти всі майбутні перепрацювання та турботи.

Рак — Сімка жезлів

Карта обіцяє, що наступного тижня Вам варто чекати прибутку, проте він дасться Вам не без труднощів, і ймовірніше за все буде не надто великим. Але все одно приємно, правда?

Лев — перекинута Двійка кубків

Будьте обережні під час укладання угод на цьому тижні, — карта попереджає, що щось може піти не за планом і партнерство може принести Вам розчарування. Самостійна робота поки що буде пліднішою.

Діва — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного благополуччя, проте вона також вказує на те, що Ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, але Ви в будь-якому випадку будете задоволені своїм становищем.

Терези — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати та неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Скорпіон — Трійка пентаклів

Це дуже гарна карта. Вона не обіцяє запаморочливого успіху й раптового багатства, проте вказує, що Ваші справи повільно, але впевнено йтимуть вгору — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Стрілець — перевернена Шістка кубків

Особливих змін у найближчий тиждень очікувати не варто, тим більше на краще. У цьому положенні карта каже, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід та применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться на краще.

Козоріг — перевернута Колісниця

У цьому положенні карта попереджає, що Ви можете втратити контроль над емоціями, через що можуть бути проблеми та втрати, крах планів у найближчий тиждень.

Водолій — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях й витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Риби — перевернутий Лицар кубків

У другій половині квітня на Вас може чекати обман та неприйнятна угода, яка призведе до витрати грошей, енергії та часу. Якщо сумніваєтеся, краще попросіть поради у близької людини.