Гороскоп Таро на тиждень: Овни купатимуться в удачі, а Риби засумують

Читать на русском
Автор
10691
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року Новина оновлена 14 квітня 2024, 16:13
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Друга половина квітня у деяких не обійдеться без турбот і апатичного настрою, тоді як на інших навпаки чекають нові звершення та успішне завершення задуманого.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 квітня 2024 року включно.

Овен — Імператриця

Цього тижня у Вас буде період емоційного та матеріального процвітання. Доля буде прихильна до Вас, просто розслабтеся та пливіть за течією.

Телець — перевернуте Колесо удачі

Незабаром у Вас може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні зусилля.

Близнюки — порожня карта

Поки що для Вас відповідь дати неможливо. Можливо, Ви не готові її почути, або події ще можуть змінитися.

Рак — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Лев — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нове підприємство, яке має всі шанси на успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Діва — перевернутий Лицар пентаклів

На вас можуть чекати неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Терези — перевернутий Блазень

Ця карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, не може закінчити нічого розпочатого і марно витрачає сили. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Скорпіон — перевернутий Паж пентаклей

Найближчим часом Вас може переслідувати безшабашний, бунтарський настрій, через що важко надаватиметься навчання і робота, і можуть накатити напади жалю до себе. Постарайтеся не накручувати.

Стрілець — Сімка мечів

Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Козоріг — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Скоро у Вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Водолій — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта ще називається "Владика поразки", і вона попереджає, що у Вас може щось піти не за планом, можуть звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Риби — Четвірка кубків

Ви будете трохи відчужені від миру та благ, які він пропонує. Може накотити бентега, — трошки можна посумувати, але не пропустіть, замкнувшись у собі, блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.