Що посадити у квітні 2024: найкращі варіанти для середини весни

Читать на русском
Автор
Ідеальний час для посадки редиски Новина оновлена 14 квітня 2024, 21:13
Ідеальний час для посадки редиски. Фото Freepik

Потрібно стежити за прогнозом погоди та заморозками

Підвищені температури та сприятлива погода сприяють розвитку садівництва та городництва, відкриваючи можливість для посадки різноманітних рослин. У квітні слушний час для висадки дерев, чагарників, цибулинних і багаторічних рослин, а також для посіву улюблених овочів.

У квітні агрономи розпочинають посів різних культур на відкритому ґрунті, пише facedobra. Щоб забезпечити багатий урожай, дотримуйтесь порад з правильної посадки та попередньої підготовки.

Що можна сіяти у квітні: цей час підходить для посіву моркви, редиски, ріпи, кропу, петрушки та селери. Терміни посіву для різних культур — різні, і це необхідно враховувати. Уважно стежте за прогнозом погоди та можливими заморозками, щоб запобігти пошкодженню рослин.

Після висадки забезпечте регулярний полив та необхідний догляд. Видаляйте бур’яни, розпушуйте ґрунт і вносьте добрива, щоб забезпечити здорове зростання рослин та рясний урожай. Ви можете додати компосту або перегною, щоб поліпшити структуру та збагатити ґрунт поживними речовинами.

Раніше ми писали, як пом’якшити ґрунт у городі. Нерідко перед городніми роботами земля буває кам’янистою.