Ще один варіант пісної страви: як приготувати зелену пасту з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальний вибір для сімейної вечері нашвидкуруч
Спагеті — це один з найпростіших продуктів, який можна використовувати для приготування різноманітних та смачних страв. Зокрема, вони додаються до запіканок, супів, пирогів та холодних салатів.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати пасту з грибами, яку можна їсти навіть у піст. А рецептом з нами поділитися на порталі "Elle".
Як приготувати пасту з грибами в зеленому соусі
Інгредієнти:
- спагеті — 200 г;
- гриби — 150 г;
- соєвий соус — 2 ст. л.;
- олія;
Соус:
- петрушка — 50 г;
- горіхи або насіння — 50 г;
- часник — 2 зуб.
- лимонний сік — 2 ст. л.;
- оливкова олія — 3 ст. л.;
- вода — 50-80 мл;
- сіль та свіжозмелений перець
Спосіб приготування:
- Пасту відварити згідно з інструкцією на упакованні, в добре підсоленій воді.
- Горіхи та насіння трохи підсмажити на сухій пательні, змолоти в блендері.
- На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, обсмажити до золотистого кольору.
- Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.
- Додати зварені макарони та соус, все перемішати й потримати на вогні ще 1-2 хв.
А якщо ви любите пасту, рекомендуємо приготувати її у сирно-вершковому соусі. На приготування ви не втратите багато часу.