Ще один варіант пісної страви: як приготувати зелену пасту з грибами

Читать на русском
Автор
Проста повсякденна страва
Проста повсякденна страва. Фото elle.ua

Ідеальний вибір для сімейної вечері нашвидкуруч

Спагеті — це один з найпростіших продуктів, який можна використовувати для приготування різноманітних та смачних страв. Зокрема, вони додаються до запіканок, супів, пирогів та холодних салатів.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати пасту з грибами, яку можна їсти навіть у піст. А рецептом з нами поділитися на порталі "Elle".

Як приготувати пасту з грибами в зеленому соусі

Інгредієнти:

  • спагеті — 200 г;
  • гриби — 150 г;
  • соєвий соус — 2 ст. л.;
  • олія;

Соус:

  • петрушка — 50 г;
  • горіхи або насіння — 50 г;
  • часник — 2 зуб.
  • лимонний сік — 2 ст. л.;
  • оливкова олія — 3 ст. л.;
  • вода — 50-80 мл;
  • сіль та свіжозмелений перець

Спосіб приготування:

  1. Пасту відварити згідно з інструкцією на упакованні, в добре підсоленій воді.
  2. Горіхи та насіння трохи підсмажити на сухій пательні, змолоти в блендері.
  3. На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, обсмажити до золотистого кольору.
  4. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.
  5. Додати зварені макарони та соус, все перемішати й потримати на вогні ще 1-2 хв.

А якщо ви любите пасту, рекомендуємо приготувати її у сирно-вершковому соусі. На приготування ви не втратите багато часу.