Серйозні помилки у приготуванні котлет: більшість кулінарів робить їх і псує страву

Читать на русском
Автор
2083
Секрети ідеальних котлет
Секрети ідеальних котлет. Фото shutterstock.com

Страву можна приготувати значно смачніше, якщо знати деякі нюанси

Ми розповідали, що зробити з пельменями, щоб зварити їх значно простіше. Тепер ділимось секретами, які точно допоможуть вам приготувати ідеальні котлети.

Багато людей відносять котлети до переліку своїх улюблених страв.Вони ситна та смачні, чудово підходять для обіду чи вечері. Проте, не всі котлети виходять однаково вдалими. Багато кулінарів роблять три ключові помилки, через які котлети стають жорсткими та втрачають пишність. Розповідаємо про них разом із Ukr.Media.

Є кілька секретів приготування ідеальних котлет. З ними страва точно вразить вас своїм смаком та текстурою!

Увага до фаршу

Використовуйте фарш середнього або грубого помелу. Не подрібнюйте м'ясо двічі або не використовуйте блендер, адже це робить фарш щільним та жорстким.

Не нехтуйте хлібом

Цей продукт багато хто ігнорує, адже вважає, щоб він лише здешевлює котлети. Насправді хліб не лише додає котлетам об'єму, але й робить їх більш ніжними та соковитими. Замочіть шматочок хліба в молоці, відіжміть його та додайте до фаршу.

Не додавайте молока

Багато хто вливає у фарш просто молоко. Не варто цього робити. Це робить фарш занадто рідким, через що з ним складніше працювати, а котлети в результаті виходять жорсткими.

Спробуйте приготувати котлети з урахуванням цих порад, і ви будете приємно здивовані результатом. Також ми розповідали, де на кухні не варто зберігати олію.