Попрощайтеся з відбілювачем: ці копійчани засоби відновлять білизну одягу

Читать на русском
Автор
5336
Відбілювач не знадобиться
Відбілювач не знадобиться. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Легкий дешевий спосіб відновити колір речей

Білі скатертини, одяг та штори мають тенденцію швидко змінювати колір. Пожовкли або посіріли вони вже не виглядають привабливо. Спроба відбілити одяг покупними засобами часто закінчується невдачею, після чого він ховається в дальні кути шафи. Тюль можна відбілити за допомогою яєчної шкаралупи. А ще для відновлення кольору варто додати в миючий засіб інгредієнт із кухонної шафи. Він поверне тканинам білий колір, і "чудодійні" покупні засоби більше не знадобляться.

Як прати білий одяг без відбілювача

Щоб освіжити легкі матеріали, використовуйте крім порошку харчову сіль. Це поверне красивий білий відтінок речей. Сіль освіжає колір, пом’якшує та відбілює волокна. Просто додавайте три столові ложки спецій при кожному пранні. Крім того, сіль усуне стійкі плями.

Брудні речі слід замочити у суміші з 2-3 столових ложок солі, розчинених у теплій воді. За кілька годин покладіть речі в барабан пральної машини та додайте до порошку 1 столову ложку солі. Після закінчення прання ви дістанете з машини білосніжні речі.

Перекис водню — одна з кращих альтернатив відбілювачам, яка обов’язково зробить вашу білу білизну яскравою. Просто додайте чашку перекису водню під час прання, і ви будете приємно здивовані результатом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як повернути м’якість рушникам. Для цього не потрібний кондиціонер для білизни.