Температурні гойдалки та дощі: де погіршиться погода в Україні у найближчі дні

Читать на русском
Автор
Якою буде погода в Україні у найближчі п’ять днів Новина оновлена 11 квітня 2024, 08:02
Якою буде погода в Україні у найближчі п’ять днів. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Синоптики озвучили прогноз на 11-15 квітня

Погода в Україні протягом п’яти днів буде мінливою. Температура повітря падатиме, а потім знову підійматиметься, а в деяких областях очікуються дощі.

Такий прогноз опубліковано на сайті Укргідрометцентру. Найтеплішим днем за цей період стане четвер, 11 квітня.

Максимальна температура у ці п’ять днів по Україні буде +28 градусів. Синоптики обіцяють таке тепло у Луганській області.

Так, 11 квітня на всій території країни буде хмарна погода без опадів. На півдні температура підніметься до +26..+27 градусів удень, у центрі — до +26, на півночі — до +22, у західній частині — до +24, на сході — до +28.

У п’ятницю, 12 квітня, очікується дощова погода у Луганській, Донецькій, Харківській, Запорізькій, Херсонській областях, а також у Криму. Температура повітря вдень на півдні буде до +25, у центрі – до +21, на півночі – до +18, у східній частині – до +25, у західних областях – до +27.

13 квітня дощі накриють усю західну, північну та центральну частини України. У решті дня буде хмарно. Максимальна температура повітря на півдні буде +22 градуси, у центральних областях – до +20, на півночі – до +18, у західній частині – до +20, на сході – до +20.

У неділю, 14 квітня, дощі очікуються у Луганській, Донецькій та Херсонській областях. Температура повітря там триматиметься на рівні +20...+21 градуси. У центральній частині країни буде до +22, на півдні – до +23, у західних областях – до +24, у північній частині – до +20.

15 квітня знову стане дощовим днем в Україні. Опади очікуються у західній, центральній, північній частинах країни та Харківщині. Температура повітря на півдні цього дня сягатиме +25 градусів, у центрі — до +22, у західних областях — до +25, на півночі — до +18, у східній частині — до +23.

Нагадаємо, раніше відомий синоптик Ігор Кібальчич розповів "Телеграфу" про те, коли в Україну прийде холод зі Скандинавії.