Стильно та практично: які штани повинні бути у вашому гардеробі вже навесні (фото)

Читать на русском
Автор
1309
Головний тренд весни 2024 року з штанів
Головний тренд весни 2024 року з штанів. Фото Pinterest

Ці штани зроблять ваші образи особливо модними

Класичні штани — це однозначно базова річ у гардеробі кожної жінки. Вони підходять до багатьох інших речей — светрів, футболок, блузок і топів. Нещодавно ми ділилися з вами, які джинси будуть на піку популярності цієї весни. А тепер дізнайтеся, які штани повертаються у моду з минулого.

Vogue повідомляє, що в цьому сезоні знову будуть актуальними кюлоти. Це широкі штани вільного крою вкороченого типу. Кілька років тому вони стали справжнім трендом у світі моди. Схоже, тому дизайнери вирішили його повернути. Тож кюлоти стануть чудовим доповненням вашого гардеробу цієї весни та влітку.

Такі штани можна поєднувати у різних комбінаціях, залежно від вашого смаку та стилю. Стилізуйте їх з джинсовими та шкіряними куртками, жакетами та футболками.

Джинсові кюлоти + жакет

Саме кюлоти з деніму у поєднанні з жакетом, модні експерти вважають проявом стилю та вишуканості. Це справді має дуже трендовий вигляд. До того ж оскільки кюлоти — вкорочені, можна сміливо одягати ваше улюблене взуття та воно буде помітним у образі.

Джинсові кюлоти у поєднанні з жакетом і босоніжками
vogue.ua

Чорний + білий

Це вічна класика, навіть не вагайтеся. Обирайте білу блузку, кофтинку чи футболку та стилізуйте їх чорними кюлотами. Такий лук неодмінно приверне увагу багатьох. Образ можна доповнити туфлями на високих підборах.

Чорні кюлоти з білою блузкою та високими підборами
vogue.ua

Шкіряна куртка + кюлоти

Стильним монохромним образом буде поєднання косухи та шкіряних кюлотів. Це дуже сміливо та модно водночас. А якщо обрати з взуття — босоніжки на невисоких підборах, це буде просто вау.

Повністю шкіряний лук
vogue.ua

Раніше "Телеграф" розповідав про те, з чим міксувати джинсову куртку цієї весни. Можна створювати тотал-денім образи або ж з весняною сукнею, спідницею чи штанами-палаццо.