Три стильні ідеї, як поєднувати лофери у весняних аутфітах (фото)

Читать на русском
Автор
Лофери — стильне та зручне взуття на весну
Лофери — стильне та зручне взуття на весну. Фото Pinterest

Підказки для модниць, як гарно поєднувати лофери у весняних образах

Весна — чудовий час, щоб створювати яскраві та оригінальні образи. А зручні та лаконічні лофери у цій справі можуть стати чудовим доповненням або завершенням аутфіту. "Телеграф" вже розповідав, які джинси у тренді цієї весни та як їх правильно стилізувати, а сьогодні ділиться варіантами стильних луків із лоферами.

Лофери – це модель туфель без застібок та шнурків, пише focus.ua. Їхня головна фішка в комфортності для носіння та універсальності для створення образів. Розбираємо три найстильніші поєднання лоферів у весняних образах.

З джинсами та майкою

Простий, але стильний образ можна створити з базових речей – улюблених джинсів, чорної чи білої майки та лоферів. Таке поєднання виглядає не зухвало і дуже елегантно. У такому образі можна і на роботу ходити, і на шопінг, і на прогулянку з подругами.

лофери з джинсами
Фото: Pinterest

Із сукнею

Найчастіше лофери носять із брюками чи джинсами. Однак не варто відмовляти собі в задоволенні носити їх із весняними сукнями. Таке поєднання у новому сезоні буде особливо актуальним. Лофери доповнять образ, як із сукнею-олівцем, так і з пишним подолом. А завершити образ можна сумочкою у тон лоферам.

лофери з сукнею
Фото: Pinterest

З джинсовими шортами чи спідницею

Ще один стильний варіант – образ з лоферами та джинсовими шортами/спідницею. Вибирайте шорти до колін і не надто коротку спідницю і взуйте лофери базових відтінків, тоді ваш образ виглядатиме дуже трендово. А зверху можна одягнути базову футболку чи квітчасту блузку.

лофери на весну
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять трендових головних уборів на весну 2024 року. Кожна модниця знайде собі щось до смаку.