Будете іконою стилю: як модно вплітати в образи джинсову куртку цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
Цікаві ідеї, як носити джинсовку цієї весни Новина оновлена 09 квітня 2024, 17:00
Цікаві ідеї, як носити джинсовку цієї весни. Фото Pinterest

Беріть ідеї на озброєння та залишайтеся стильними

Весна порадувала теплою погодою, а отже саме час діставати улюблену джинсову курточку з дальньої полиці шафи. "Телеграф" вже розповідав, з чим носити шкіряні шорти цієї весни, а сьогодні ділиться, як із чим поєднувати джинсову курточку.

Щоб отримати стильний та комфортний образ цієї весни, є кілька трендових поєднань для джинсових курток, пише today.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Ансамбль із деніму

Якщо любите носити не лише джинсову куртку, а й джинсові штани, то вам пощастило. Адже у новому сезоні таке поєднання буде у тренді. Можна підбирати джинси в тон куртці, а можна зіграти на контрасті та вибрати кардинально різні відтінки куртки та штанів. До такого подвійного деніму відмінно підійде однотонна футболка або худі.

денім, джинсова куртка, образи
Фото: Pinterest

Весняна сукня

Якщо любите навесні носити сукні, зверху надягайте джинсову куртку. Такий образ не втрачає своєї актуальності і стане чудовим рішенням для вечірніх прогулянок, коли ще прохолодно. Якщо доповнити образ кросами, ви отримаєте більш повсякденний образ, а якщо туфлі або босоніжки на підборах — романтичніший і святковий.

джинсова куртка та сукня
Фото: Pinterest

Спідниця та денім

Як і з сукнею, доповнення образу джинсовою курткою — чудове рішення. До такої куртки підійдуть різні моделі спідниць, як яскравіші, так і класичні.

джинсівка та спідниця
Фото: Pinterest

Штани

Доповнити образ із класичними брюками, палаццо або шкіряними також можна джинсовкою. Такий образ цієї весни буде виглядати ультрамодно та оригінально.

біла джинсова куртка
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять трендових головних уборів на весну 2024 року. Кожна модниця знайде собі щось до смаку.