Смакує краще, ніж у реберні: як приготувати шашлик зі свинячих реберець
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ми поділимось з вами простим рецептом соковитих свинячих реберець.
Шашлик зі свинячих реберець – це не просто м'ясо, це справжня кулінарна магія, що дарує нам незабутні смакові враження та атмосферу літнього пікніка. Секрет ідеального шашлика криється в правильному виборі м'яса, маринаді та, звісно ж, у майстерності мангальщика. Сьогодні ми поділимося з вами секретами приготування шашлику зі свинячих реберець, який стане вашим улюбленим рецептом. Також, пропонуємо звернути увагу на простий рецепт курячого шашлика.
Інгредієнти:
- 1 кг свинячих реберець
- 2 цибулини
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. гірчиці
- 1 ч. л. меду
- 1/2 ч. л. чорного перцю
- Сіль за смаком
Приготування:
- Реберця добре промийте, обсушіть паперовим рушником.
- Цибулю наріжте тонкими кільцями.
- Змішайте соєвий соус, майонез, гірчицю, мед, чорний перець та сіль.
- Замаринуйте реберця в суміші протягом 2-3 годин.
- Викладіть реберця на мангал, смажте на розпеченому вугіллі протягом 30-40 хвилин, періодично перевертаючи.
Порада:
- Для більш насиченого смаку:
- Додайте до маринаду трохи тертого імбиру або аджики.
- Замаринуйте реберця на ніч.
- Використовуйте для розпалювання фруктові дрова.
- Пам'ятайте:
- Не пересушіть м'ясо, щоб воно залишилося соковитим.
- Готовність шашлику можна перевірити за допомогою ножа: якщо м'ясо легко протикається, воно готове.
- Шашлик зі свинячих реберець ідеально поєднується з овочевим салатом, свіжими овочами та зеленню.
Також ми розповідали, які помилки у приготуванні м’яса роблять шашлик несмачним. А якщо ви любитель незвичайних маринадів рекомендуємо також приготувати шашлик у кавовому маринаді за рецептом "Телеграфа".