Обійдеться в копійки: яку хитрість використати проти пилу в оселі

Читать на русском
Автор
Позбутися пилу не складе труднощів
Позбутися пилу не складе труднощів. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Допоможе один фантастичний спосіб

Більшу частину роботи під час прибирання займає позбавлення від пилу. Найдрібніші частинки осідають на меблях, включаючи найдоступніші ділянки. З усім тим, існує нестандартний лайфхак, який допоможе запобігти скупченню пилу не тільки на шафах, але і в інших важкодоступних місцях.

Пропонуємо скористатися простим, але ефективним лайфхаком. Він полегшить прибирання, і все, що вам знадобиться, це лише звичайна газета, пише express.

Ідея цього трюку полягає в тому, щоб розкласти газети на поверхнях шаф, включаючи кухонні. Цей зручний метод допомагає боротися з накопиченням пилу у важкодоступних ділянках, таких як шафи, гардероби та навіть холодильники.

Як працює лайфхак із газетами

Газета вбере зайвий пил до того, як вона торкнеться поверхонь унизу і знову забруднить їх. Додатковим плюсом цього розумного способу є те, що газети часто можна отримати безплатно, тому це рішення обійдеться вам задарма.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити насадку для душу. Вам більше не знадобиться побутова хімія, щоб позбавитися вапняного нальоту.