Ви самі псуєте смажену картоплю: поширена помилка у приготуванні страви

Читать на русском
Автор
Через це смак готової страви буде не найкращим
Через це смак готової страви буде не найкращим. Фото 24 канал

Багато хто робить цю помилку

Ми розповідали, які помилки призводять до того, що шашлик виходить несмачним. Тепер розповідаємо про важливу деталь приготування смаженої картоплі з цибулею.

Смажена картопля з цибулею — класика кулінарії, улюблена багатьма. Однак чи знаєте ви, що смажити ці овочі разом не рекомендується? Чому, розповідаємо разом із Pixelinform.

Чому не можна смажити овочі разом

Цибуля виділяє багато соку, який робить картоплю м'якою і тушкованою. Замість хрусткої скоринки ви отримаєте розварену масу. Крім того, їм потрібен різний час приготування, тож дуже великий шанс, що цибуля згорить, поки картопля буде доготовуватись.

Натомість, краще смажити картоплю та цибулю на окремих сковородах. Змішайте їх після приготування. Або посмажте спершу цибулю, дістаньте її зі сковороди та перекладіть на паперові серветки. А коли картопля буде готова, перемішайте її з цибулею за хвилину до того, як вимикати вогонь.

Експериментуйте з різними алгоритмами приготування, щоб знайти свій ідеальний рецепт смаженої картоплі. Також ми розповідали, де не варто зберігати олію на кухні.