Деякі господині натирають меблі пивом: навіщо це потрібно робити

Читать на русском
Автор
Дерев’яні меблі виглядають стильно
Дерев’яні меблі виглядають стильно. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Незвичайний спосіб навести лад у будинку

Дерев’яні меблі потребують особливого догляду та періодичного полірування. Звичайно ж поверхні можна очистити ганчіркою, а потім відполірувати спеціальним засобом або навіть майонезом. Але якщо після гуляння у вас залишилося пиво, його сміливо можна використовувати для полірування дерев’яних меблів.

Про те, як використовувати хмільний напій для догляду за дерев’яними меблями, пише Merkur.

Як відполірувати меблі пивом

Щоб ваші дерев’яні меблі знову засяяли, у вас має бути близько півлітра пива. Змішайте його із невеликою кількістю лимонного соку.

Потім нанести суміш на безворсову тканину і ретельно натріть нею деревину. І після цього ще раз ретельно відполіруйте.

Перед використанням пива проведіть тест. Спробуйте засіб на непомітній ділянці, щоб переконатися, що він не змінить колір меблів.

Якщо після прибирання у вашій квартирі пахне пивом, позбавитися надокучливого запаху допоможе ємність з оцтом та водою у співвідношенні 1:2.

Пиво особливо добре діє як полірувальний засіб на дубову деревину. Меблі зі світлого дуба рекомендується час від часу доглядати пшеничним пивом. Це зберігає яскравий блиск деревини.

Раніше "Телеграф" ділився лайфхаками, які допоможуть вимити вікна без розводів та смуг. Магазинний засіб легко замінити домашнім.