Такі панкейки зі шпинатом їстимуть навіть діти: корисний сніданок на кожен день

Читати російською
Автор

Шпинатні панкейки — це не лише смачно, але й корисно.

Панкейки – це не просто сніданок, це справжнє свято смаку. А якщо додати до них шпинат, то вони перетворюються на справжнє смарагдове диво, яке не лише порадує вас своїм виглядом, але й зарядить енергією на весь день. А якщо любите солодке, пропонуємо приготувати панкейки з шоколадом.

Рецепт дуже простий та зрозумілий навіть новачкам. Про це пише Рудь.

Переваги панкейків зі шпинатом:

  • Корисні: Шпинат багатий на вітаміни, мікроелементи та клітковину.
  • Смачні: Панкейки мають ніжний млинцевий смак з приємною шпинатною ноткою.
  • Красиві: Смарагдовий колір панкейків неодмінно підніме вам настрій.
  • Прості: Приготувати панкейки зі шпинатом дуже легко і просто.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 200 мл молока
  • 1 яйце
  • 100 г свіжого шпинату
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2 ст. л. олії

Приготування:

  1. Шпинат подрібніть блендером або дрібно наріжте.
  2. Змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль.
  3. Додайте молоко, яйце та олію, перемішайте до однорідної маси.
  4. Додайте шпинат і ще раз перемішайте.
  5. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
  6. Викладайте тісто на сковороду ложкою, формуючи невеликі панкейки.
  7. Смажте панкейки з обох боків до золотистого кольору.
  8. Подавайте панкейки зі сметаною, йогуртом, медом або вашим улюбленим сиропом.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку панкейків можна додати в тісто тертий сир, горіхи або цукати.
  • Панкейки зі шпинатом можна також використовувати як основу для рулету з начинкою з вершкового сиру, лосося або овочів.

Нещодавно "Телеграф" писав рецепт пісного печива без яєць та масла, яке дуже дешево приготувати. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.