Щасливої Пасхи! Барвисті привітання для найрідніших у картинках та листівках

Читать на русском
Автор
10925
Привітання з Великоднем 31 березня для рідних
Привітання з Великоднем 31 березня для рідних. Фото Телеграф

Надішліть найріднішим для вас людям милу листівку у месенджері

Великдень — велике церковне свято, що символізує воскресіння Ісуса Христа. Католики у 2024 році відзначають його 31 березня, а православні християни — 5 травня. В це світле свято важливо приділити час рідним і привітати їх з Пасхою, надіславши яскраву листівку.

Пасха — родинне свято, коли всі збираються разом і відвідують храм, де відбуваються богослужіння. Православні християни у церквах запалюють благодатний вогонь, що символізує світло, яке син Божий подарував людству, однак католики його не визнають. Пізніше сім'я збирається за великим столом і частує смаколики, що притаманно християнам і західного, і східного обрядів.

Основним символом свята для католиків є великодній кролик. Святкова випічка також є, однак зустрічається досить рідко. В це світле свято дуже важливо привітати близьких, надіславши їм милу картинку.

"Телеграф" зібрав для вас яскраві листівки, щоб ви могли зробити приємно найріднішим і привітати їх у це світле свято. Надішліть батькам, друзям, колегам чи знайомим барвисту листівку у месенджері та покажіть свою турботу про них.

Картинки для мами з Пасхою
Привітання для рідних з Великоднем 2024
Картинки з Великоднем 2024
Листівки з католицькою Пасхою 2024
Привітання з католицькою Пасхою
Привітання з Великоднем 31 березня

Раніше "Телеграф" розповідав, як прикрасити великодній кошик і що туди покласти. Все можна зробити своїми руками і не обов’язково витрачати багато грошей.