З Великоднем 31 березня! Яскраві картинки для привітання рідних та близьких

Читать на русском
Автор
10108
Привітання у картинках для найрідніших
Привітання у картинках для найрідніших. Фото Телеграф

Знайдіть час і привітайте близьких зі світлим святом Пасхи

Великдень — велике релігійне свято, яке багато хто обожнює, адже в цей час вся сім’я збирається за великим столом і гарно проводить час. Католики святкують Пасху у 2024 році 31 березня, а православні християни — 5 травня. Це світле свято — чудовий привід привітати рідних і підняти їм настрій.

Католики починають святкувати Пасху ще у суботу. В цей день в храмах відбувається богослужіння — Надвечір'я Великодня. Основний символ Пасхи у католиків — великодній кролик. Він символізує процвітання та успіх.

Паску католики теж випікають, але так заведено не у всіх країнах. Наприклад, поляки готують пісочний пиріг із горіховою або фруктовою начинкою, що має назву мазурек. В Англії — здобні булочки з надрізаним хрестом зверху — hot cross buns, а іспанці роблять шоколадний торт з мигдалем — Мона де Паскуа.

"Телеграф" зібрав для вас барвисті привітання у яскравих листівках, щоб ви могли зробити приємно друзям, рідним чи колегам в це світле свято Христового Воскресіння. Щиро вітаємо читачів з Великоднем і бажаємо здоров'я, щастя, любові, миру та душевного спокою.

Листівки для Вайбер з Великоднем
Картинки привітання з католицькою Пасхою
Листівки для привітання з Великоднем
Картинки для привітання з Великоднем
Привітання з Пасхою 31 березня
Привітання з Великоднем

Раніше "Телеграф" розповідав, як утворилося слово "Великдень" і чому українці не святкують Пасху. Етимологія цього слова має грецьке коріння.