Не викидайте засохлу паску — вона вам знадобиться: як можна використовувати черству випічку

Читать на русском
Автор
665
Ці хитрощі допоможуть вам заощадити гроші Новина оновлена 31 березня 2024, 12:58
Ці хитрощі допоможуть вам заощадити гроші. Фото korrespondent.net

Досвідчені кулінари активно використовують її в кулінарії.

Навряд чи можна уявити собі великодній стіл без пишної та ароматної випічки. Як правило, кулінари печуть її дуже багато, щоб потім довгий час балувати своїх близьких.

Однак часто паска черствіє. Викинути її шкода — стільки праці та грошей вкладено, та й з’їсти неможливо. Разом зі Smak розповімо, як її можна використати.

Що можна зробити з черствою паскою

Паску легко можна заморозити — таким чином вона може зберігатися протягом півроку. Перед подачею на стіл її необхідно просто розморозити і далі ласувати чаєм або кавою.

Любите снідати солодкими тостами? Спробуйте приготувати їх із черствої паски — і ви отримаєте справжню насолоду. Потрібно просто замочити скибочки випічки в яйці, обсмажити на вершковому маслі – і можна подавати до столу.

Також черствий паска може стати основою для нового десерту. Цю випічку можна перетворити на основу для пудингу, торта або пирога.

Один з найпопулярніших варіантів використання сухої випічки — сухарі. Для їх приготування паску потрібно просто нарізати скибочками або брусочками і висушити в духовці.

З черствої паски можна зробити панірувальні сухарі. Звичайно, котлети в них не посмажити, але можна їх використовувати як присипку у форму для пирога, для надання рум’яної скоринки або як основа для торта.

А якщо не хочеться вовтузитися з дріжджами і тестом — можна приготувати сирну паску. Вона точно влюбить у себе кожного.