Улюблений одяг не доведеться викидати: як відновити потрісканий принт

Читать на русском
Автор
9175
Футболка з принтом додає образу індивідуальність
Футболка з принтом додає образу індивідуальність. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, як реанімувати улюблену річ

Потрісканий принт помітно псує одяг, навіть якщо вона була куплена зовсім недавно. Якщо малюнок має символічне значення, футболка або світшот дуже зручні, а тканина виробу має чудовий вигляд, в такому випадку особливо шкода викидати річ або відправляти її на ганчірки.

Раніше ми розповідали, як сушити чорний одяг, щоб він не втрачав колір. Тепер поділимося способом повернути картинці на одязі колишню яскравість та привабливість і тим самим врятувати улюблену футболку.

Як відновити потрісканий принт на футболці

Багато власників футболок з різними написами та малюнками напевно загадуються над питанням, як відремонтувати принт, що тріснув. У такі моменти допоможе рідина для зняття лаку. Лайфхаком поділилася TikTok блогер @swiat_wedlug_magdy.

  1. Нанесіть кілька крапель рідини для зняття лаку на ватяний диск.
  2. Прикладайте спонж до пошкодженого принта рухами, що поплескують. Важливо пам’ятати, що рідина для зняття лаку не повинна містити ацетон.
  3. Заберіть ватяний диск. Принт повинен відновитись.

Цей лайфхак хоч на якийсь час, але все ж таки поверне початковий вигляд футболці.

Також варто спробувати інший метод. Принт, що відшаровується, можна відновити за допомогою праски. Вам потрібно нагріти праску, а потім прогладити малюнок, закривши його папером для випічки.

Якщо ви хочете захистити одяг з принтами від розтріскування, його завжди необхідно прати й прасувати навиворіт. Додатково намагайтеся під час прання встановлювати температуру не вище 40 градусів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко видалити плями від їжі зі скатертини. З цим трюком чистка скатертини значно спроститься.