Навіть тісто замішувати не доведеться: королівський сирний пиріг за лічені хвилини

Читати російською
Автор

Легко готується, швидко з’їдається

Сир є популярним продуктом у холодильниках багатьох господинь. Ним можна поснідати, як самостійною стравою, зробити з нього сирники, солону намазку або спекти пиріг.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом рум’яного сирного пирога з хрусткою скоринкою та соковитою ніжною начинкою. Опублікували його на порталі "luzgin.info".

Як приготувати сирний пиріг

Інгредієнти:

Тісто

  • 350 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1/2 ч. л. соди;

Сирна начинка

  • 500 г сиру;
  • 4 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;

Спосіб приготування:

  1. Сир перетерти через сито.
  2. Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
  3. Додати яйця до сиру, перемішати.
  4. Вершкове масло нарізати кубиками і розтерти вилкою разом з борошном і цукром до отримання крихт.
  5. Дно форми застелити пергаментом, змастити його та боки олією.
  6. Висипати більшу частину крихт на дно, утрамбувати на дні і зробити бортики.
  7. Викласти сирну начинку і зверху посипати крихтами, що залишилися.
  8. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.