Майже літо: якою буде погода в Україні на вихідних

Читать на русском
Автор
Погода в Україні
Погода в Україні. Фото Колаж "Телеграфа"

Синоптики розповіли, чого чекати українцям

В Україну на вихідних нарешті прийде справжнє весняне тепло. Порадіти сонячним дням та високій температурі зможуть мешканці всіх регіонів України.

За прогнозом Укргідрометцентра, найтепліше буде на заході. Там стовпчики термометра піднімуться до 23-24 °C. А найнижчою температура очікується на сході. Тут повітря прогріється лише до 17-18 °C.

У суботу, 30 березня, у західних областях буде переважно сонячно. Температура повітря коливатиметься від 7-10 °C вночі, до 20-24 °C вдень. Водночас очікується сильний вітер з поривами 10-12 м/с.

У центрі та на півдні також буде переважно сонячно. Температура повітря становитиме 5-9 °C вночі та 18-21 °C вдень. Тут також буде вітряно, пориви вітру сягатимуть 10 м/с.

На сході очікується мінлива хмарність. Температура повітря вночі буде коливатись від 5 до 9 °C вночі, а вдень воно прогріється до 18-19 °C. Також прогнозується сильний вітер з поривами до 12 м/с.

У неділю, 31 березня, у західних областях знову буде переважно сонячно. Температура повітря становитиме 7-9 °C вночі та 21-24 °C вдень. Вітер дещо ослабне – 5-10 м/с.

У центрі та на півдні теж очікується переважно сонячна погода. Температура повітря коливатиметься від 5-9 °C вночі, до 19-21 °C вдень. Очікується сильний вітер з поривами до 10 м/с.

На сході також буде переважно сонячно. Температура повітря вночі буде коливатись від 5 до 8 °C вночі, а вдень воно прогріється до 16-21 °C. Вітер буде помірним — від 3 до 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, якою буде погода у Києві у наступному місяці.