Варити чи ні, "роздягати" чи ні: як правильно готувати сосиски
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ці секрети має знати кожен кулінар
Сосиски – це один із найуніверсальніших продуктів. Їх можна подавати самостійно, а можна готувати з ними різноманітні страви. Сосиски люблять дорослі та діти, адже вони рятують у разі раптового голоду або якщо не хочеться готувати.
Готуються сосиски за лічені хвилини, однак у багатьох все одно виникають питання. Варити їх чи не варити? Як правильно їх готувати? Чи потрібно знімати оболонку? На ці запитання відповімо разом із Ukr.Media.
Чи потрібно варити сосиски
У принципі, вони позиціонуються як готовий до вживання продукт. Однак краще все ж таки не ризикувати і зварити їх.
Скільки потрібно варити сосиски
Готуються вони недовго. Достатньо покласти сосиски в холодну воду, довести до кипіння і відразу вимкнути. Можна трохи проварити, але не більше ніж 3-4 хвилини.
Знімати або не знімати оболонку перед приготуванням
Оболонки бувають різними, – натуральними (їх можна їсти) та штучними. Варити можна і в оболонці, але краще штучну перед варінням зняти.
Якщо штучну оболонку не зняли, головне не перетравити продукт. В цьому випадку оболонка прилипне до сосиски і дуже погано зніматиметься. Але якщо ви залишите сосиски у воді трохи відпочити, вона зніметься легше.
Приготуйте сосиски в тісті — і близькі язик проковтнуть від насолоди. Не вірите – перевірте.