Неможливо відвести погляд: 5 ідей весняного манікюру

Читать на русском
Автор
Незвичний весняний манікюр 2024 Новина оновлена 28 березня 2024, 20:00
Незвичний весняний манікюр 2024. Фото Pinterest

Цей дизайн зробить ваші нігті красивими та привабливими

Часом, буває, втомлюєшся годинами обирати, який манікюр зробити. Адже хочеться чогось нового та стильного, щоб вдало доповнювало наші весняні образи. Є кілька трендів, на які варто звернути увагу.

Навесні 2024 року, буде модним як спокійне покриття нігтів з ніжними відтінками, так і деякі яскраві новинки, пише "Телеграф". Придивіться, можливо, захочеться щось відтворити на своїх нігтиках.

Аерографні нігті

Така новинка чудово підійде для поціновувачів усього незвичного та цікавого. Це особлива техніка напилення, яку вже опанували майстри манікюру. Особливо актуально у весняний сезон спробувати таке покриття в яскравих кольорах — жовтому, блакитному, рожевому.

Аерографні нігті - новинка 2024

Дизайн білого кольору

Це може бути зображення рослин, квітів, часточок дерев, але саме білого відтінку. Водночас сама основа повинна бути нейтрального кольору — краще прозорого або у тон з нігтями. Такий дизайн залишиться стриманим, але зробить покриття трохи цікавішим і грайливішим.

Дизайн білого кольору зараз в тренді

Магнітний манікюр

Новою технікою у нігтьовій естетиці є використання магнітного гелю. Ось одна майстриня зробила дуже красивий дизайн: взяла за основу смарагдовий гель-лак, а зверху — напівпрозорий сріблястий магнітний гель. Такий тренд сподобається тим, хто давно хотів нового манікюру, не схожого на попередні.

Магнітний манікюр - ще одна новинка цього року

Зворотній френч

Традиційний французький манікюр часто набридає. Тому майстри манікюру намагаються урізноманітнити його. Так, трендом весни 2024 стане зворотній френч — коли тоненьку смужку малюють не на кінчиках нігтів, а біля кутикули. Це дуже цікаво виглядає.

Зворотній френч стильно виглядає

Клітинка

На модних подіумах цієї весни можна побачити моделей у спідницях в клітинку. Цей тренд був колись на піку популярності, а зараз повертається, у тому числі й у манікюрі. Такий дизайн насправді складно відтворити вручну. Тож майстри використовують наклейки. Тут важливо дібрати кольори, які будуть гармонійно виглядати.

Клітинка на нігтях - це небанально

Раніше "Телеграф" розповідав про те, який дизайн манікюру обрати на короткі нігті у 2024 році. Цікавими ідеями є поєднання вишневого відтінку та золотих блискіток, ніжний дизайн у спокійних відтінках, а також — рожевий манікюр з глітером.