Відразу семи областям синоптики обіцяють рекордне тепло до +24: хто ці щасливчики

Читать на русском
Автор
1201
З 31 березня в Україні будуть найтепліші дні
З 31 березня в Україні будуть найтепліші дні. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Не сидіть вдома, насолоджуйтеся теплом та сонцем у ці дні

Останні дні березня 2024 року принесуть в Україну рекордне тепло — одразу в усіх областях України підніметься як денна, так і нічна температура повітря, однак у семи регіонах повітря прогріється аж до 24 градусів тепла.

І мова не про Одеську область і Крим, де зазвичай найтепліше. Про це говорять прогнози синоптиків "Укргідрометцентру" на найближчий час.

Денна температура повітря стабільно почала підійматися ще з 27 березня, проте з 29 числа почне підійматися температура і вночі, тоді в середньому очікується вже 6-8 градусів вночі та 13-15 градусів вдень.

Прогноз погоди в Україні на 29 березня
Прогноз погоди в Україні на 29 березня

30 березня потепління посилиться, а вже 31 березня та 1 квітня досягне свого піка, при цьому найтепліше буде у західних областях. У Волинській, Рівненській, Чернівецькій, Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях очікується до 24 градусів тепла вдень та до 12 градусів уночі. Найхолодніше буде у північно-східних регіонах, але й там стовпчики термометрів не опустяться нижче 6 градусів уночі та 17 градусів вдень.

Прогноз погоди в Україні на 1 квітня
Прогноз погоди в Україні на 1 квітня

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, хто такі військові синоптики та як вони впливають на перебіг війни в Україні.