Гороскоп на 28 березня: Тельцям треба перервати порочне коло, а у Дів почнуть здійснюватися бажання

Читать на русском
Автор
4619
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 28 березня 2024 року
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 28 березня 2024 року. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку дотримуватися своїх життєвих принципів

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 28 березня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на четвер.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Астрологи рекомендують дотримуватись своїх особистих принципів. Не дивуйтеся, якщо хтось з оточення цього дня проявить зраду у гонитві за вигодою. В наш час люди часто проявляють жадібність та егоїзм. Увечері корисне свіже повітря.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Це час для енергетичного відпочинку, перегляду поточних завдань та розподілу сил на майбутнє. Дійте стратегічно: перерозподіляйте ресурси на майбутні досягнення, відверніться від неприємностей і перервіть порочне коло негативних думок. Незабаром Тельці досягнуть фінансового успіху.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Не варто навантажувати себе зайвим стресом, але виправданий ризик може принести користь. Цей четвер може стати ключовим у розв'язанні старих проблем та досягненні поставлених цілей. Рішення, прийняті сьогодні, дадуть хороші результати в майбутньому.

Рак (22 червня — 22 липня)

Сьогодні нічні світила не будуть надто вимогливими. Головне, що вони радять — стежити за своєю енергетикою: уникати контактів із токсичними людьми, обмежувати неприємні справи та приділяти більше уваги особистому розвитку.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Не вплутуйтесь у другій половині дня у складні справи без запасного плану. Нічні світила не збалансовані, тому намічені події можуть піти не за планом. Найкращий спосіб провести цей день — перебувати в тиші та спокої.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Бажання почнуть збуватись у всіх сферах життя, і для цього не потрібно докладати зайвих зусиль. Нові можливості збагатять ваш досвід та навчать правильним життєвим урокам. Ви зможете розкрити нові таланти та зміцнити інтуїцію. Цієї весни на Дів чекають серйозні зміни.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Варто частіше дослухатися своєї інтуїції: сьогодні вона буде надійним провідником. Не тягніть із прийняттям рішень і не бійтеся втілювати нові плани, впроваджувати нові ідеї. Можливо, ви отримаєте підтримку з боку колег та керівництва.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Можливе виникнення проблем, які, здавалося, вже залишилися позаду. Астрологи попереджають, що буде складно розібратися в ситуації, але до обіду багато питань стануть на свої місця, якщо зберегти спокій. Стійкі принципи допоможуть ухвалити правильні рішення.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

У цей день позиції нічних світил сприятливо впливають на вашу енергетику. Це віщує удачу в різних аспектах вашого життя. Не варто розгадувати приховані мотиви оточуючих, просто насолоджуйтесь сприятливим часом. Додамо, що на Стрільців чекає розчарування у коханні.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

День наповнений енергією зростання та розвитку. Це чудовий час для втілення задуманого, прагнення успіху та активної роботи. Для підтримання гарного настрою вдома, рекомендується провітрити приміщення та подихати свіжим повітрям.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

День пройде під позитивним впливом нічних світил, що створює чудові умови для романтичних побачень та флірту. Проте тим, хто вже у стосунках, слід бути обережнішими з критикою стосовно партнера.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Можливі неприємні події, але нічні світила намагаються вплинути на ваше життя в кращу сторону. Негативна енергія небесних тіл може вплинути на ваш настрій та фінанси, тому краще утриматися від зайвих витрат та конфліктів.