Києву прогнозують контрастну погоду: коли очікувати на +15 °C та дрібні дощі

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото РБК-Украина

Вночі температура не опуститься нижче +2 градусів

Наразі сонце прогріває столицю України й позначки термометрів можуть сягати до +15 градусів. Однак є ймовірність, що цими днями будуть невеликі опади.

Як повідомили на сайті Meteofor, протягом 27-28 березня киянам варто готуватись до поривів свіжого-сильного вітру. Найбільша його концентрація очікується у четвер.

У середині тижня, 27 березня, прогнозується сонячна погода. Позначки термометрів вдень не перевищать +11 градусів, а вночі було +2 °C. Протягом обіду дутимуть найсильніші вітри — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 28 березня, у місто прийде невелика хмарність, але опадів не буде. Вдень повітря прогріється до 15 градусів тепла, а вночі буде +4 °C. У цей день найбільші пориви вітру вируватимуть зранку і до пізнього вечора — сильні 11-12 м/с.

П'ятниця, 29 березня, обіцяє бути переважно хмарною та мокрою. Дощі мають розпочатись вночі й протриматись до настання вечора. Денна температура у цю добу очікується близько +12 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +7 °C. Найбільша сила вітрів очікується вранці — помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як вибрати куртку на весну, аби не намокнути та не замерзнути.