Ароматне та зігріваюче: рецепт ароматного какао з корицею

Читати російською
Автор

Ми підкажемо, як приготувати какао з корицею.

Какао з корицею – це не просто напій, а справжній сонячний еліксир, який дарує тепло, затишок та гарний настрій. Його насичений шоколадний смак з пікантними нотками кориці зігріє вас у холодний день та зарядить енергією на весь день. Він чимось схожий за смаком на напій по-в’єтнамськи.

Готується це какао дуже просто та швидко. Про це пише Обозреватель.

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. какао-порошку
  • 2 ст. л. цукру
  • 250 мл молока
  • 1/4 ч. л. кориці
  • Дрібка солі
  • Зефір або маршмелоу (за бажанням)

Приготування:

  1. Змішування інгредієнтів:
  • У каструлі змішайте какао-порошок, цукор, корицю та сіль.
  • Додайте трохи холодного молока, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
  1. Нагрівання:
  • Поступово влийте решту молока, постійно помішуючи.
  • Доведіть какао до кипіння, але не кип'ятіть.
  1. Ароматизація:
  • Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 5 хвилин на повільному вогні.
  1. Подача:
  • Розлийте какао по чашках.
  • За бажанням, додайте зефір або маршмелоу.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку какао можна зварити на вершках.

Какао з корицею – це не лише смачний, але й корисний напій, який допоможе вам зігрітися, розслабитися та покращити настрій.

Пропонуємо приготувати незвичайну каву з часником по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Раніше "Телеграф" розповідав, чим відрізняється кава латте та капучино.