Не поспішайте викидати пластикові контейнери: незвичайні ідеї використання старого посуду

Читать на русском
Автор
11911
Дайте друге життя старим лоткам
Дайте друге життя старим лоткам. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Корисне застосування можна знайти навіть для кришок

Пластикові контейнери дуже зручні для зберігання їжі. Вони недорого стоять, легкі і за ними просто доглядати, особливо якщо використовувати лайфхак для очищення. Як і інші ємності, згодом пластикові контейнери деформуються та стають непридатними для зберігання продуктів.

Якщо у вашій коморі або кухонній шафці накопичилася пристойна кількість таких контейнерів, не поспішайте викидати їх. Пластиковим ємностям можна дати друге життя.

Як використовувати пластикові лотки повторно

Кришки контейнерів, особливо різнокольорові, можуть стати відмінними підставками, які не дозволять напоям забруднити стіл. Їх також можна прикрасити, розфарбувавши на свій смак, щоб вони підходили під ваші склянки та чашки.

Пластикові контейнери можуть стати органайзером для ванної кімнати. У них можна розкласти все начиння, що знаходиться в шафці. Особливо зручно використовувати для цього лотки без кришок.

Ще одне практичне застосування пластикового посуду – використовувати його для вирощування розсади. Ви можете садити в них насіння до тих пір, поки не прийде час пересаджувати їх у горщик або відкритий ґрунт.

У пластикових контейнерах можна організувати та зберігати невеликі дитячі іграшки, або канцелярське приладдя. Також вони підійдуть для організації аксесуарів для рукоділля.

Пластиковий посуд прямокутної форми можна використовувати як диспенсер для серветок. Потрібно вставити серветки всередину і зробити в центрі кришки проріз, через яку буде зручно діставати серветки.

Раніше "Телеграф" ділився ідеями, як використовувати старі рушники. Старою тканиною можна замінити серветки для прибирання, лежанку для свійських тварин і не тільки.