"Мінуси" будуть лише в одній області: прогноз погоди до вихідних

Читать на русском
Автор
Вже з’явилися перші весняні квіти
Вже з’явилися перші весняні квіти. Фото freepik.com

До кінця тижня погода налагодиться

Частина України в середині березня засипало снігом, але весна бере своє, і мінусові температури йдуть. Проте погода буде дощовою.

За прогнозами Українського гідрометцентру, 20 березня дощі різної інтенсивності можливі всюди. Стовпчики термометрів показуватимуть від 4 до 12 градусів тепла.

Карта погоди на 20 березня

У четвер, 21 березня, невеликі дощі можливі на півдні, південному сході, Вінницькій та деяких центральних областях. На решті території України без опадів, мінлива хмарність. Вночі прогнозується -1 +4 градуси, вдень повітря прогріється до 6-9 градусів вище нуля. Мінусова температура буде лише в одній східній області – Луганській. При цьому вдень там прогнозується до 9 градусів зі знаком "плюс".

Карта погоди на 21 березня

У п’ятницю, 22 березня, дощі відвідають західний регіон, а також південні та частину центральних областей. У нічний час синоптики обіцяють 0 +4 градуси, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть 6-10 градусів зі знаком "плюс".

Карта погоди на 22 березня

Як повідомляв "Телеграф", у суботу, 23 березня, погода в Україні налагодиться. День буде по-весняному теплим та сонячним.