Якого чоловіка ви шукаєте? Цей тест по картинці для жінок допоможе розібратися в собі

Читать на русском
Автор
515
Цей тест допоможе розібратися у собі
Цей тест допоможе розібратися у собі. Фото Колаж "Телеграфу"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Більшість жінок мають у голові приблизний образ ідеального для себе чоловіка. А для тих, хто ще не визначився, пропонуємо розібратися в собі та визначитись за допомогою простого психологічного тесту. "Телеграф" вже розповідав про захоплюючий тест, який розповість, чим ви приваблюєте людей, а сьогодні ділиться новим тестом — якого чоловіка ви шукаєте.

Просто подивіться на картинку та інтуїтивно оберіть один із малюнків на ній

тест по картинці

Результати тесту

Малюнок — 1

Якщо на картинці ви обрали перший малюнок, значить ви ділова та раціональна жінка, яка шукає чоловіка з відповідним їй соціальним статусом та доходом. Ви не розмінюєтеся на випадкові зв’язки та по-діловому підходите до вибору партнера. Вам потрібен серйозний і педантичний чоловік, який підкорить ваше серце увагою та щедрістю.

Малюнок — 2

Якщо на картинці ви обрали другий малюнок, значить ви творча та романтична жінка, яка шукає "поганого хлопця". Ви цінуєте у чоловіках почуття гумору та схильність до авантюр, проте чекаєте від нього вірності та романтики. Від чоловіка вам потрібні великі вчинки та трохи божевілля, яке він може привнести у ваше життя.

Малюнок — 3

Якщо на картинці ви обрали третій малюнок, значить ви добра та емпатична жінка, яка шукає надійного та впевненого в собі чоловіка. Вам потрібна людина, яка стане опорою і зможе взяти на себе відповідальність за вас та вашу сім'ю.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний весняний тест по картинці. Просто виберіть пейзаж і дізнайтеся, що на вас чекає в березні.