Таропрогноз на 19 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає у вівторок

Читати російською
Автор

День обіцяє бути важким

Вівторок, 19 березня 2024 року, може стати не найпростішим днем — у когось можуть виникнути неприємності, поганий настрій чи сумніви.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на дев’ятнадцятий день весни. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Лицар мечів, перевернута Десятка жезлів, Сімка пентаклів

Перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що найближчим часом Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти і зазнати в чомусь невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Перевернута Десятка жезлів

Незабаром Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї роботи, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця тижня за картами Таро.