Таропрогноз на 19 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає у вівторок

Читать на русском
Автор
3854
Прогноз Таро, на що всім чекати 19 березня
Прогноз Таро, на що всім чекати 19 березня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День обіцяє бути важким

Вівторок, 19 березня 2024 року, може стати не найпростішим днем — у когось можуть виникнути неприємності, поганий настрій чи сумніви.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на дев’ятнадцятий день весни. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Лицар мечів, перевернута Десятка жезлів, Сімка пентаклів

Перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що найближчим часом Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти і зазнати в чомусь невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Перевернута Десятка жезлів

Незабаром Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї роботи, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця тижня за картами Таро.