Весняне підживлення для герані: простий спосіб виростити шикарні квіти

Читати російською
Автор

Цей поживний засіб для герані змусить квітку розцвісти пишними квітками

Герань можна зустріти практично у кожному будинку. Квітникарі люблять її за довге цвітіння, яке триває з травня до початку осені. Догляд за геранню нескладний, цю квітку можна вирощувати не тільки у вазонах, а й на відкритому повітрі в саду.

Навесні не тільки півонії потребують гарного добрива. Герані також не завадить порція поживних речовин. У цьому випадку знадобиться добриво з лушпиння цибулі, рецептом якого ділиться ukr.media.

Чим підгодувати герань навесні

Цибулеве лушпиння багате на цінні поживні речовини й мінерали, які зміцнюють і живлять герань. Воно зміцнює імунну систему рослини та стимулює її розвиток. Лукове добриво є джерелом магнію, калію, міді, заліза, кальцію та вітамінів групи В. Поливайте герань добривом з лушпиння цибулі з ранньої весни до літа, і рослина винагородить вас пишними квітами.

Як приготувати добрива з лушпиння для герані

Приготуйте шкірку приблизно від 10 цибулин і залийте її 2 літрами окропу.

Перелийте все в банку, закрийте її та залиште в темному та прохолодному місці на 24 години. Після цього часу поживний розчин для герані готовий.

Поливайте герань цибульним настоєм раз на два тижні протягом весни та літа і рослина винагородить вас пишними та яскравими квітами.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом хлібного підживлення для лаванди. Ця проста суміш пожвавить зростання рослини.