Коли настане повня у березні та яким знакам Зодіаку вона принесе шалену удачу

Читать на русском
Автор
5010
Повний місяць зійде над Землею 25 березня Новина оновлена 19 березня 2024, 09:55
Повний місяць зійде над Землею 25 березня. Фото ukr.net

Настання березневої повні означає закінчення зими

На початку першого весняного місяця відбудеться повний місяць хробака. Така назва виникла з давнього сільськогосподарського календаря. Тому що після закінчення зими, черв'яки вилазять з ґрунту на поверхню.

"Телеграф" розповість, коли чекати повню у березні 2024 року та яким знакам Зодіаку пощастить в цей період.

Коли повня у березні

Як пише Chas.news, повний місяць зійде над Землею 25 березня о 9:00 за Києвом. Фахівці радять у цей період не сваритися, не позичати нікому гроші, не вживати алкоголь. Натомість краще розвантажити організм і зайнятися духовними практиками.

Відомо, що повня чи не найбільше позначається на психологічному стані жінок та емоційно нестабільних людях. Тому потрібно звертати особливу увагу на самопочуття та не давати емоціях взяти верх. Не нервуйте зайвий раз та не ведіться на провокації з боку інших людей. Якщо дотримуватися цих порад, то період пройде легко та невимушено. До того ж є шанс, що отримаєте додаткові сили та енергію.

Астрологи рекомендують під час повні позбуватися шкідливих звичок та намагатися робити добрі справи. І тоді зможете прожити цей час швидко та без проблем.

Яким знакам Зодіаку пощастить у повню 25 березня

Фахівці стверджують, що є лише кілька щасливчиків, кого чекають приємні новини в період повного місяця.

Скорпіон

Цих знаків Зодіаку чекає сприятливий момент для нових починань, що призведе до фінансового благополуччя. Скористайтесь цим.

Телець

На думку астрологів, пощастить у повню й Тельцям. Їм потрібно звернути увагу на кар’єру, оскільки може чекати підвищення у посаді або збільшення зарплати. Працюйте старанно та отримаєте бажане.

Козеріг

Козерогам нарешті вийде стабілізувати внутрішній стан після затяжних депресивних станів. Для цього треба зайнятися духовними практиками, наприклад, медитаціями або йогою. Урешті відчуєте значне полегшення.

Нещодавно ми розповідали, що на знаки Зодіаку на початку березня у фінансовому плані. Пощастить з грошима Терезам, Левам і Скорпіонам. Тоді як Стрільцям, Козерогам і Водоліям слід бути обачними.