Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Козорогів чекає розорення, а Терезів — приплив грошей

Читать на русском
Автор
41899
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня 2024 року. Фото pixabay.com

Багатьом можуть випасти чудові можливості

У першій половині березня 2024 року багатьом буде не до роботи та фінансових питань, але інші ж навпаки зможуть налагодити та покращити свої справи.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 4 по 10 березня

А ось які карти випали цього тижня у фінансовому розкладі:

Овен — Вісімка мечів

Наступного тижня Вам доведеться "затягнути пояс", оскільки на зайві гроші розраховувати не доведеться. Можливо, це буде пов’язане з бажанням виплатити борги або накопичити на щось.

Телець — Вісімка кубків

На наступному тижні на Вас може чекати застій у справах, необхідність зміни сфери діяльності, прощання з нерентабельними проєктами.

Близнюки — Вежа

Це загалом небезпечна карта, а у питаннях грошей то тим паче. Будьте обережні, оскільки Вежа зазвичай є провісником потрясінь та втрат — у справах може настати раптова криза.

Рак — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, залежить тільки від Вас.

Лев — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, отримання спадщини. Однак для успіху краще сісти і попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на Вашому боці.

Діва — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає поганою ознакою, — найближчого тижня на Вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Терези — Вісімка жезлів

Ця карта обіцяє надходження грошей, отримання хороших інвестицій, кредиту, премії або нового джерела доходу.

Скорпіон — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових справах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. Цього тижня справи різко можуть покращитися.

Стрілець — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Козоріг — Десятка мечів

Ця карта передбачає розорення, депресію, крах планів, проблеми з грошима, програні судові процеси. Але не поспішайте засмучуватися, оскільки вона обіцяє і кінець чорної смуги. Адже найтемніша ніч перед світанком, пам’ятаєте?

Водолій — перевернута Двійка мечів

Не будьте надто довірливими, хтось у Вашому оточенні може не бажати Вам добра і може незабаром Вас розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Риби — перевернута Шістка кубків

Особливих змін у найближчий тиждень очікувати не варто, тим більше на краще. У цьому положенні карта говорить, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід і применшувати наявні проблеми, через що нічого не зрушить з місця.