Відчуйте весну: 5 чудових фільмів для підняття настрою

Читать на русском
Автор
Кадр із фільму "Таємний сад" Новина оновлена 14 березня 2024, 19:04
Кадр із фільму "Таємний сад". Фото kinobaza.com.ua

Відчуйте весну у своєму серці з 5 чудовими фільмами

Весна вже настала! Дні стають довшими, сонце тепліше, і все здається трохи яскравішим. Але навіть попри зміну сезонів, іноді нам просто необхідно підбадьоритися. І тут на допомогу приходять фільми. Пропонуємо вам 5 чудових фільмів, які подарують вам відчуття щастя та оптимізму, як і весна:

Співаючи під дощем (1952)

IMDb: 8.3

Дія розгортається в 1927 році. Дон Локвуд, колись звичайний каскадер і музикант, а зараз зірка німого кіно, купається в променях слави. Проте настає епоха звуку, і німі картини відходять у минуле. Популярність Дона тане на очах, і йому доводиться вчитися новому ремеслу, щоб зберегти свою кар'єру. Фільм рясніє відомими бродвейськими мелодіями та піснями, створюючи атмосферу того часу.

Співаючи під дощем (1952)

Таємний сад (1993)

IMDb: 7.3

Захоплива історія за мотивами роману Френсіс Годґсон Бернет "Таємничий сад". Маленька Мері, осиротівши, переїжджає до свого дядька Арчібальда, який живе у Великій Британії в похмурому замку. Неподалік від нього знаходиться таємничий сад, який манить дівчинку своїми загадками. Познайомившись з хлопчиком Коліном, який також мешкає в замку, Мері дізнається більше про таємницю саду. Разом вони вирішують розгадати її та оживити занедбане місце.

Таємний сад (1993)

Грай, як Бекхем (2002)

IMDb: 6.7

Ця британська комедія розповідає історію Джесс, молодої індійської дівчини, яка мріє грати у професійний футбол, всупереч традиційним очікуванням своєї родини. Завдяки своїй заразливій енергії, впізнаваним персонажам і слідуванням за своїми мріями, цей фільм надихає і піднімає настрій.

Грай, як Бекхем (2002)

Принцеса-наречена (1987)

IMDb: 8.0

Ця культова класика — вічна історія про кохання, пригоди та неймовірні подвиги. Завдяки дотепним діалогам, незабутнім персонажам і здоровій дозі дурості, "Принцеса-наречена" гарантовано викличе посмішку на вашому обличчі.

Принцеса-наречена (1987)

Амелі (2001)

IMDb: 8.3

Цей чарівний французький фільм розповідає історію Амелі, сором'язливої офіціантки в Парижі, яка вирішує таємно покращити життя тих, хто її оточує. Завдяки вигадливому візуальному ряду, химерним персонажам і піднесеному змісту, "Амелі" є чудовим нагадуванням про красу маленьких добрих вчинків.

Амелі (2001)

Тож беріть попкорн, вмощуйтеся на дивані та готуйтеся відчути весняні вібрації разом з цими фільмами, що піднімають настрій. Приємного перегляду!

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми, які розірвуть серце, кращі мелодрами про любовні трикутники. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка найкращих жахів всіх часів.