Майонез та скибочки лимона для весняного прибирання: несподівані лайфхаки, щоб навести чистоту в домі

Читать на русском
Автор
Деякі миючі засоби можна замінити підручними матеріалами
Деякі миючі засоби можна замінити підручними матеріалами

Деякі секрети допоможуть позбутися шкідників

Весняне прибирання може бути складним, але його можна полегшити деякими секретними способами. Для цього не обов’язково використовувати дорогі засоби.

Портал Idealhome ділиться несподіваними секретами та лайфхаками, як можна пришвидшити прибирання або зекономити на миючих засобах. Для цього використовують навіть їжу.

Сліди від чашок та склянок

Позбутися слідів від чашок та склянок на дерев’яних столах допоможе майонез. Автори радять нанести краплю майонезу розміром з горошину на паперовий рушник і покласти його на пляму, злегка натиснувши. Залишити рушник на плямі на 20 хвилин, а потім протерти це місце чистою тканиною.

Прибрати шерсть тварин

Простий трюк, щоб видалити шерсть домашніх тварин з м’яких меблів і килимів — надіти вологу гумову рукавичку та провести рукою по ділянці. Волосинки прилипнуть до рукавички, що полегшить їхнє видалення. Прополощіть рукавичку, коли це необхідно, і повторюйте, доки ваші килими та меблі не стануть чистими.

Аромат в домі

Для запаху чистоти в домі можна додати кілька крапель ефірної олії розмарину або скибочок лимона у воду у відрі при митті підлоги. Окрім аромату можна отримати ще бонуси. Автори стверджують, що ефірна олія розмарину — це природний антисептик, він допомагає підтримувати дерев’яну підлогу в хорошому стані, а запах не дає шкідникам, таким як миші, проникнути у дім.

Раніше "Телеграф" розповідав, як простіше та легше вимити вікна. Є декілька лайфхаків також для рам та жалюзі.